Sunt ceea ce aleg sa fiu!

SUNT CEEA CE ALEG SĂ FIU! Program Online de Dezvoltare Personalădezvoltat pe baza cărții ”Cele 15 Legi ale Dezvoltării personale” scrisă de John Maxwell

De ce Dezvoltare Personală?

Ai avut ocazia să cunoști oameni cu mai multe facultăți și chiar doctorate și care, totuși, să nu aibă rezultate remarcabile? Și eu cunosc astfel de oameni! Poți să fii foarte inteligent, să ai un IQ foarte ridicat, însă, dacă nivelul tău de conștientizare este scăzut, nu vei putea exporta în rezultate ceea ce știi! Și cum îți poți crește nivelul de conștientizare? Doar prin Dezvoltarea ta Personală! Uneori, îți poți scuti săptămâni, luni sau chiar ani de muncă intensă, prin participarea la un astfel de Program, care îți poate schimba atitudinea și perspectiva despre ceea ce TU poți face cu viața ta!

Ne este destinul stabilit dinainte? Ne influenţează, oare, în vreun fel, viitorul, alegerile pe care le facem în viaţă?Dacă viața nu ne oferă nicio garanție, atunci singura modalitate prin care putem verifica dacă am făcut sau nu alegerea corectă, este să ne asumăm riscuri și să luăm decizii! Poți alege să faci lucruri care îți plac si te fac să vibrezi, sau poți alege să faci lucruri pe care alții le-au decis pentru tine. Poți alege să fii un călător prin viață care s-a rătăcit puțin, dar care este atent unde îl va duce drumul ales, sau poți fi un ”turist”, care pășește total accidental, fără nicio direcție în viață.  

Alegerile pe care le faci astăzi vor determina ceea ce vei avea, vei fi și vei face în zilele de mâine ale vieții tale!

Dacă există o singură convingere care este aproape inseparabilă de succes, aceea este că marele SUCCES nu se poate obține fără un mare angajament : acela de a te dezvolta permanent! 

October
24

JMIERCURI

24 OCTOMBRIE

Ora 20:00

ora României


LILIANA VASILE 

Trainer pentru Succesul tăuProgramul se va derula online, pe o perioadă de 4 săptămâni, în zilele de MIERCURI, în sesiuni de câte 1,5 ore.

Grupele vor fi formate din maxim 10 persoane.

www.SiTuPoti.com - Telefon: 0722240572.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU!

Timpul rămas până la începere:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ce Beneficii vei avea prin participarea la acest Program Online, de 4 săptămâni?

 • Vei afla cum poți face schimbările care merită făcute în viața ta, pentru a-ți construi viitorul pe care ți-l dorești!
 • Vei învăța să-ți educi gândurile astfel încât să atragi toate lucrurile și circumstanțele de care ai nevoie pentru a trăi o viață împlinită!
 • Vei învăța să-ți formezi caracterul, care determină anvergura dezvoltării tale personale! Pentru cei mai mulți oameni, realizările constau în lucrurile pe care le fac; pentru oamenii de succes, se referă la ceea ce devin ei cu adevărat!
 • Vei învăța să-ți crești imaginea de sine, să ai încredere în tine și să te prețuiești la adevărata ta valoare!
 • Vei învăța să iei deciziile corecte care îți vor defini viitorul!
 • Vei afla cum poți să-ți dezvolți consecvența pentru a obține rezultatele dorite!
 • Vei înțelege de ce, cea mai bună viață, este în vârf! Iar în vârf, nu poți ajunge cu obiceiuri mediocre. Vei afla, așadar, care sunt obiceiurile bune care să te aducă și să te mențină în vârf!
 • Vei înțelege care este misiunea ta, și vei descoperi puterea și motivația de a-ți împlini misiunea!
 • Vei învăța cum să-ți planifici obiective, și cum să ți le atingi!
 • Vei crește tu și, astfel, îți vei crește și rezultatele din viața personală și profesională!
 • Vei învăța să te cunoști mai bine și să găsești curajul de a trăi după propriile tale reguli, și nu după regulile altora!  
 • Vei reuși să-ți cultivi speranţa, entuziasmul, pasiunea, iubirea, aprecierea şi bucuria!
 • Dacă, întâmplător, nu poți participa la vreo sesiune, vei primi înregistrarea video a fiecărei sesiuni, dar recomandarea mea este să faci tot posibilul să te conectezi de fiecare dată, deoarece numai astfel îți vei putea acorda vibrația ta la vibrația energetică a grupului, ceea ce îți va aduce un mare beneficiu!
 • BONUS: La final, vei beneficia de o ședință gratuită de coaching, 1:1, de o oră, pentru a te ajuta să realizezi o planificare strategică a vieții tale pentru următorii 5 ani!


Acest Program NU este pentru tine, dacă:

 • Ești mulțumit/ă de rezultatele tale actuale în viața profesională și crezi că nu mai ai nevoie să-ți îmbunătățești performanțele. 
 • Nu vezi valoarea în tine ; drept urmare, vezi orice plată pentru dezvoltarea ta, ca pe-o cheltuială, și nu ca pe-o investiție în tine și în viitorul tău! Doar investiția în noi va determina recompensele pe care le primim de la viață.
 • Preferi să-ți petreci timpul liber la televizor sau cu prietenii, în loc să înveți mai multe despre tine și despre ceea ce poți face mai bine cu timpul tău și cu viața ta.
 • Nu îți pasă dacă mediul actual în care te desfășori, NU te încurajează să te dezvolți.
 • Nu îți pasă dacă nu comunici eficient și nu te conectezi cu cei din jurul tău.
 • Nu îți pasă dacă lipsa ta de rezultate îți afectează viața ta și a celor care depind de tine.
 • Nu vrei să faci niciun fel de efort pentru a-ți schimba în bine, viața, pentru că îți place mai mult, comoditatea.
 • ”Mediocru” este chiar atât de bun pentru tine?! A fi mediocru este o alegere, prin faptul că nu faci alte alegeri în viață!


”Poți” sau ”Nu poți”?

 • Știai că, până la vârsta de 70 de ani, auzi - în medie - formularea ”Nu poți!” de 150.000 de ori? În schimb, ”Da, poți! ”auzi de doar 5.000 de ori! Un calcul simplu ne arată că, de fapt, noi auzim câte 30 de ”NU”-uri pentru fiecare ”DA”! 
 • S-a realizat un studiu care a indicat faptul că, dacă cineva îți spune o singură dată că nu poți face ceva, sau că nu poți reuși în ceva ce ți-ai propus, este nevoie ca altcineva să-ți spună de 17 ori că poți face acel lucru, că poți reuși, pentru a neutraliza acea singură dată când ți s-a spus că NU POȚI! 
 • Din cauză că cei mai mulți oameni sunt crescuți în medii în care li se spune des că nu pot face anumite lucruri, în care sunt descurajați în mod constant, în care li se spune să stea la locul lor, în siguranță, în loc să riște, aceștia încep să dezvolte o viziune limitată a propriei lor persoane! Dacă însă, cineva vine și-ți spune că crede în tine, că tu poți realiza acele lucruri, că POȚI reuși, atunci tu vei începe să realizezi lucruri dincolo de orizonturile tale! 
 • Acum, poți reflecta: ce s-ar întâmpla cu rezultatele tale, dacă te-ai poziționa într-un mediu ca al acestui Mastermind, în care ”DA, POȚI!” să fie rostit/auzit mult mai des ? Nici nu bănuiești acum, puterea unui Mastermind Group, dar te asigur că este extraordinară! 


PREȚ: 420 LEI

Plătește până la data de 19.10.2018 și profită de discount-ul de 20%! - PREȚ: 336 LEI!

Înscrie-te și tu în acest Program, 

dacă îți dorești să înveți cum să faci azi ceea ce alții nu fac, pentru a trăi mâine așa cum alții nu pot! 

TESTIMONIAL 1 :

 •  ”Liliana, datorită ție am învățat mai multe lucruri despre mine, am învățat că nu există ”nu pot”, am învățat că pot face mai mult decât cred că pot să fac, am cunoscut oameni excepționali! Am descoperit mai multe lucruri la mine, mi-am dat seama la ce mai am de lucrat, de greșelile pe care le făceam în viața personală și profesională. M-ai inspirat …. M-ai motivat. M-ai facut să-mi doresc mai mult de la mine. M-ai susținut. M-ai învățat extrem de multe lucruri….și mai presus de toate, m-ai încurajat! Mi-ai dat aripi! Toate programele tale sunt interactive și foarte plăcute, din care învăț și mă dezvolt foarte frumos! Până să particip la programele tale aveam așa, o teamă...... aveam idee de ce trebuie să fac ca să mă schimb, dar nu aveam motivație, nu aveam curaj, nu găseam în mine forța necesară să fac ceva, eram stresată mereu și nu mă organizam așa cum trebuie, nici la muncă, nici în viața personală. De la primul program am simțit că cineva mă luminează, că cineva îmi deschide o ușă, că cinevă mă ajută să urc o treaptă. Am continuat să urc puțin câte puțin cu fiecare program și îți multumesc, dragă Liliana, pentru toată munca ta, pentru că mi-ai dat valoare și pentru că mă ajuți constant să mă dezvolt!”

  - Roxana Afloroaei - Logistician Gestiune Flux 

TESTIMONIAL 2 :

 •  ”A fost o adevărată plăcere să te cunosc, Liliana, prin intermediul Mastermind-ului Online „Sunt ceea ce aleg să fiu!”. Prin participarea la acest Program, am învățat „de ce” este necesar să încep procesul de dezvoltare personală chiar ACUM și „de ce” trebuie să-mi asum responsabilitatea să fac acest lucru și să-mi ating potențialul maxim posibil, o obligație pe care fiecare dintre noi o are față de propria persoană. Cel mai important este că totul s-a desfășurat în cadrul unui grup, unde am întâlnit oameni minunați, cu care am împărtășit idei și convingeri, și de la care am avut de învățat câte ceva. Recomand acest program tuturor, indiferent dacă sunt sau nu interesați de dezvoltare personală, pentru că este o oportunitate de a ne descoperi și înțelege, atât pe noi înșine, cât și pe cei din jurul nostru, dar și de a cunoaște oameni noi, fiecare având povestea sa proprie și drumul său în viață!”

 - Cristian Plopeanu- Antreprenor

TESTIMONIAL 3 :

 •  ”Vreau să încep prin a-ți mulțumi din suflet, Liliana! Faptul că am decis că vreau să investesc în dezvoltarea mea personală și apoi ai apărut tu în viața mea în cel mai oportun moment, a fost confirmarea supremă că Legea Magnetismului funcționează perfect! M-ai ajutat să mă regăsesc, să fac și să spun lucruri pe care nu credeam că pot să le fac sau să le spun vreodată, pentru că așa mi s-a spus cândva. Am înțeles și aplicat puterea cuvântului ”NU”. Este minunat să poți spune NU, salvând timp și energie, câștigând respect și încredere, atât pentru tine, cât și pentru interlocutor. M-ai ajutat să înțeleg de ce este necesar să continui să mă dezvolt personal. Doar înțelegându-mă pe mine și dezvoltându-mă continuu, pot contribui, aducând valoare oamenilor din jurul meu. M-ai învățat că pot face lucruri extraordinare, cu pasiune, entuziasm și îndrăzneală. M-ai învățat că ar trebui să refuz să sper, ci să preiau controlul. Mi-ai arătat că e esențial să planific. M-ai învățat să-mi înving frici și convingeri. Mi-ai arătat că visul meu este mult mai aproape de mine și, că pe zi ce trece, cu disciplină și cu un mindset pozitiv, sunt cu un pas mai aproape de el! Recomand programul ”Sunt ceea ce aleg să fiu!”, cu drag, din suflet!”

 - Cristina Berbece - Forever Business Owner & Business Mentor

TESTIMONIAL 4 :

 •  ”M-am înscris la acest Program ”Sunt ceea ce aleg să fiu!”, întrucât căutam pe cineva care să mă trezească din amorțeală, pe cineva care să aibă energia necesară pentru a mă determina să nu mai fiu apatică și să acționez înspre ceea ce-mi doresc! Recunosc, în momentul în care am văzut titlul "Sunt ceea ce aleg să fiu" mi-am spus: da, acest Program este pentru mine și trebuie să-l urmez. Și bine am făcut! Îl recomand tuturor! Pe mine m-a făcut să mă mobilizez, să fiu mai activă, să visez mai mult și să acționez în fiecare zi pentru a mă dezvolta personal și profesional. Poveștile oamenilor din grup m-au determinat să am anumite conștientizări. Unul dintre aspectele care m-au surprins a fost acela că ni s-a comunicat modalitatea prin care putem afla care este adevăratul nostru drum în viață, al fiecăruia dintre noi iar când cineva din Grup a afirmat că încă nu cunoaște care este menirea sa pe Pământ, că nu o identificase încă, Liliana s-a oferit să discute separat cu acea persoană, cu privire la acest aspect. Am simțit nevoia să-mi notez câteva idei foarte utile! Da, pot afirma că am găsit la Liliana, energia pe care o căutam și îndrumarea de care aveam nevoie pentru a trece la următorul nivel în viața mea! Mulțumesc, Liliana! ”

 - Petronela Magda Savin - Grefier