Finally, Grow Your List with Text Messaging

Program Mastermind Online de Leadership 

Contactează-mă și află când încep următoarea Grupă Mastermind!

Ce este un Mastermind Group ? 

Un Mastermind Group oferă o combinație de brainstorming, educație, responsabilizare și sprijin, într-un grup restrâns de oameni, unde îți vei ascuți abilitățile personale și de business.  

  Membrii Grupului acționează ca un catalizator pentru creștere si dezvoltare, ei te mențin focusat și te ajută să te deplasezi constant către lucrurile importante din viața ta!  

De ce să participi? Pentru că : 


 • Vei conștientiza că fiecare dintre noi avem un prag limitativ care ne va influența eficiența, atât în zona personală, cât și în cea profesională, și vei avea ocazia să înveți modalități prin care îți poți crește potențialul de leadership;
 • Vei înțelege care este diferența dintre un manager și un lider, dar și cum poți deveni un manager cu un leadership extraordinar; • Vei ști cum îți poți conduce mai bine viața. Câtă vreme nu te poți conduce pe tine, nu vei putea conduce vreodată, pe altcineva;
 • Vei ști cum îți poți mări impactul asupra celor cu care interacționezi, devenind o persoană cu influență;
 • Vei învăța cum să câștigi încrederea clienților tăi, și cum să-i influențezi, astfel încât să opteze pentru produsele sau serviciile tale; • Vei reuși să-ți prioritizezi mult mai bine activitățile;
 • Vei înțelege de ce este mai important să-ți gestionezi viața, decât să-ți gestionezi timpul. Timpul este un angajator care dă șanse egale tuturor. Toată lumea primește 24 de ore pe zi , dar nu toată lumea obține aceleași rezultate în cele 24 de ore primite!


De ce, Leadership?  

Lumea noastră trece prin schimbări radicale. Este o perioadă de o extraordinară nesiguranță. Ce mergea înainte, nu mai merge acum.  

Cu toții trebuie să începem să demonstrăm că suntem lideri, indiferent de funcția pe care o avem! În zilele noastre actuale, nu mai ai nevoie de o autoritate formală ca să conduci, nu trebuie decât dorința de a te implica și de a schimba lucrurile în bine. 

Ca o companie să aibă succes, fiecare angajat trebuie să accepte schimbarea, fiecare trebuie să își asume responsabilitatea pentru rezultatele companiei, fiecare trebuie să gândească pozitiv, fiecare trebuie să dorească să dea absolut tot ce poate. Și, atunci când vor face asta, fiecare va deveni un lider în domeniul său! În fiecare dintre noi este ascuns un lider, care dorește să iasă la lumină! 

De ce ai nevoie ca să poți participa?


 •  De o conexiune de internet stabilă;
 •  De dorința să fii și să faci mai mult pentru tine și pentru cei din jur;
 •  De angajamentul de a participa regulat la sesiunile online.


Cum se va derula ?


 • Grupa va fi de maxim 10 persoane.
 • Vor fi 4 întâlniri ONLINE, de câte 1,5 ore de informații valoroase și discuții pe marginea Leadership-ului.
 • Vei primi de fiecare dată pe e-mail, un link de conectare pe o platformă online. Este foarte simplu!

Cine sunt eu?

Numele meu este Liliana Vasile, sunt Coach & Trainer, certificat JohnMaxwellTeam - Facilitator al acestui Mastermind Group - și sunt bucuroasă să am ocazia să te însoțesc pe drumul evoluției tale personale și să pot fi, astfel, martora schimbărilor pozitive din viața ta!  

“Ceea ce vei face peste 5 ani, este determinat de cărțile pe care le citești acum și de oamenii cu care îți petreci majoritatea timpului!” 

 

eu

Napoleon HILL - Noțiunea Principiului ”MASTERMIND” :

 • Într-un Mastermind Group, se reunesc oameni care învață, într-o armonie perfectă, cum să se concentreze pentru atingerea unui scop precis, fiind hotărâţi şi motivaţi să facă schimbări în vieţile lor.
 • Este principiul prin care poți realiza într-un an, mai multe decât ai putea realiza într-o viață, fără a-l cunoaște, și dacă te-ai baza în întregime, doar pe propriile eforturi pentru succes!

TESTIMONIAL 1 :

 •  ”Liliana m-a ajutat să înțeleg că Dezvoltarea personală mă ajută să am siguranță de sine. Am învățat cum să adaug valoare oamenilor intenționat și să-mi dezvolt zilnic calitățile, să-mi cresc pragul limitativ și să clădesc cu pași mici, drumul meu către Succes! Îți multumesc, Liliana, că ai avut abilitatea și puterea de a ne găsi pe noi, lideri mici, și de a ne transforma în lideri puternici! M-ai făcut să am încredere că pot să-mi îndeplinesc visul meu, de a-mi dezvolta o echipa mare si rezistentă, cu oameni valoroși!”

 - Narciza Vlad - Oriflame Manager

TESTIMONIAL 2 :

 •  ”A fost o experiență unică, transformațională, care mi-a dat energie, putere, și curaj, care m-a ajutat să-mi dezvolt calitățile și să-mi ating potențialul maxim! Am căpătat inspirație, acel suflu pe care numai un lider adevărat ți-l poate oferi! M-a făcut să gândesc pozitiv, să am confirmarea că pot face tot ceea ce este necesar ca să devin un om mai competent și mai încrezător în forțele proprii. Mi-au plăcut la Liliana, capacitatea ei de pătrundere a informației și de a surprinde esențialul, usurința în explicarea leadershipului, atenția acordată răspunsurilor noastre, punctualitatea și faptul că respectă de fiecare dată timpul nostru și, mai ales, profesionalismul ei. O recomand cu drag!”

 - Nicoleta Cojocea - Psiholog, Psihoterapeut 


TESTIMONIAL 3:

 •  ”Cu ajutorul Lilianei, am reușit să îmi descopăr punctele tari și punctele slabe, am avut revelația lucrurilor făcute mai bine, decât am crezut! Mulțumesc pentru inspirație și provocare; a venit la momentul potrivit! E o experiența unică, îți dă energie, putere, te ajută să-ți descoperi și să-ți dezvolți calitățile, să-ți urmezi și să-ți atingi obiectivele. M-a ajutat să-mi stabilesc diferit prioritățile și obiectivele, să gândesc pozitiv, să găsesc soluții. M-a făcut să am încredere că pot face orice și că sunt singura care mă poate ajuta. La Liliana mi-a plăcut capacitatea de a facilita înțelegerea legilor leadershipului, căldura, deschiderea către nou, profesionalismul, punctualitatea. Mulțumesc, Liliana!”

- Iuliana Militaru - English Coach

TESTIMONIAL 4:  

 •  ”Cred că fiecare dintre noi ar trebui să participe la un astfel de Program. Cel puțin, în România, unde mentalitatea de manager și mai puțin cea de lider, este prezentă. Acest Program de Leadership mi-a confirmat că fac bine ceea ce fac, însă mi-a arătat și unde este loc de îmbunătățire. Am trăit o bucurie continuă în timpul acestui Program, chiar dacă anumite capitole mi-au semnalat provocări în calea mea de a deveni lider. Liliana este un om minunat, care se dedică îmbunătățirii vieților celorlalți! Este un model de dăruire, o inimă care se deschide către noi, în timpul Programului. Am simțit-o aproape, de încredere, dornică să aducă valoare în viețile celor cu care interacționează. Un om pe care te poți baza. Recomand cu drag!” 

- Gabriela Hîrlea - Head of Enterprise Management Team - Praga 

GRĂBEȘTE-TE! LOCURILE SUNT LIMITATE!