Leadership Game

LEADERSHIP GAME PENTRU COMPANII

CEL MAI PUTERNIC INSTRUMENT DE TEAM BUILDING ȘI ÎNVĂȚARE!Leadership Game, creat de John Maxwell Team, este un joc inteligent bazat pe lecțiile lui John C. Maxwell, ce ajută organizațiile să-și îmbunătățească inteligența în conducere, comunicarea și eficiența. De ce? Pentru că ”totul se ridică sau se prăbușește din cauza Leadership-ului”, spune Maxwell!

LEADERSHIP GAME este cel mai bun instrument care scoate la iveală problemele cu care se confruntă organizația ta!PREGĂTEȘTE-TE SĂ RIDICI PRAGUL LIMITATIV AL CONDUCERII COMPANIEI TALE!

Leadership Game este o experiență distractivă, dar provocatoare, creată pentru a te ajuta pe tine, împreună cu echipa ta, să înțelegeți principiile fundamentale și valorile Leadership-ului. Jocul poate fi jucat cu 6-12 participanți în același timp, timp de minim 2 ore.  LILIANA VASILE - Facilitator Joc 

  • Ce Beneficii vei avea prin participarea la acest Joc de Leadership? 


  • Îți poate aduce oamenii la aceeași masă și-i face să se conecteze și să comunice eficient, într-un mediu safe și relaxat.
  • Jocul va scoate la iveală punctele slabe și punctele forte ale echipei tale, în timp ce oamenii tăi se dezvoltă, învață să colaboreze mai bine în echipă și găsesc soluții eficiente pentru problemele reale cu care se confruntă echipa sau organizația ta.
  • Jocul implică foarte multe întrebări de coaching 1:1 și cu grupul, fiind o combinație extrem de puternică de facilitare, de discuții, de training, de coaching și de mentoring.
  •  Îți reduci cheltuielile pe care le presupune un Team Building, pentru că jocul nu necesită plecarea oamenilor din echipa ta, din localitate, și nici alte cheltuieli legate de cazare și masă, pentru că eu pot veni la sediul tău. Nu este nevoie decât de o sală de ședințe și o masă spațioasă.
  • Vei crește gradul de conștientizare al Leadership-ului în cadrul echipei tale.


CONTACTEAZĂ-MĂ PENTRU O SESIUNE GRATUITĂ CU ECHIPA TA!

www.SiTuPoti.com - info@situpoti.com  

Telefon: 0722240572