Încrederea de sine - Cheia ta către succes!

ÎNCREDEREA DE SINE - CHEIA TA CĂTRE SUCCES! 

- Program Online -


ÎNCREDEREA ÎN TINE ESTE CHEIA REUȘITELOR TALE!

Te-ai gândit vreodată de ce, de multe ori, nu treci la acțiune? 

Încrederea în tine este crucială, deoarece ea îți determină calitatea vieții, felul în care te raportezi la ceilalți oameni, imaginea pe care ți-o construiești și afișezi în lume, acțiunile zilnice, deciziile și, mai ales, dorințele, țintele și obiectivele pe care ți le vei seta în viață! 

Atunci când te îndoiești de tine, ești precum omul care se înrolează în rândurile inamicilor săi și luptă împotriva propriei persoane! 

October
25


JOI

25 OCTOMBRIE

Ora: 20:00,

ora României


LILIANA VASILE


Programul ”Încrederea de sine - Cheia ta către succes” se va derula ONLINE, pe parcursul a 4 săptămâni, în zilele de JOI,, în sesiuni de câte 1,5 ore. 

www.SiTuPoti.com - info@situpoti.com  

Telefon: 0722240572

ÎNSCRIE-TE ȘI TU!

Timpul rămas până la începere:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ce Beneficii vei avea prin participarea la acest Program?

 • Vei înțelege cum funcționează mintea ta, de ce faci ceea ce faci si, mai ales, de ce NU faci ceea ce știi că ar trebui să faci.
 • Vei învăța cum să-ți depășești fricile și blocajele care te țin pe loc și cum poți renunța la convingerile tale limitative, care nu te lasă să evoluezi.
 • Vei înțelege că toate realizările si toate eșecurile tale, sunt consecința directă a gândurilor tale. Prin urmare, vei învăța cum să-ți ”cultivi”, cu perseverență, gânduri bune, pozitive.
 • Îți vei crește încrederea de sine, care-ți va da puterea și curajul să faci lucrurile pe care niciodată înainte, nu ai putut sau nu ai avut curajul să le faci!
 • Vei înțelege anumite comportamente ale partenerului tău de viață și, astfel, vei învăța să comunici mai bine cu el/ea. 
 • Vei înțelege care sunt problemele care pot apărea într-o relație în care imaginea de sine a unui partener (sau a ambilor), este scăzută, și cum pot fi ele depășite. 
 • Vei învăța să-ți administrezi mult mai bine emoțiile. 
 • Vei parcurge o serie de exerciții practice, pentru a-ți crește încrederea de sine.
 • Vei putea depăși dificultățile de comunicare, sentimentul de inferioritate și stângăcie care te împiedică deseori să-ți exprimi ferm, punctul de vedere.
 • Vei transforma, în final, afirmația ”Nu sunt în stare să.....” în ”Reușesc orice-mi propun!” 
 • Vei primi înregistrarea audio a fiecărei sesiuni.

Gândurile noastre .....

 • Toate studiile realizate până acum, în domeniul Psihologiei, au indicat faptul că, felul în care gândești și simți despre tine însuți, incluzând credințele și așteptările tale despre ceea ce este posibil pentru tine, determină tot ceea ce faci și ți se întâmplă în viață! Când îți schimbi calitatea modului în care gândești, îți modifici calitatea vieții. Deții controlul total asupra unui singur lucru în Univers – și anume: gândirea ta! Poți să hotărăști ce urmează să gândești, în orice situație. 
 • Gândurile tale și modul în care interpretezi orice eveniment, îți determină sentimentele pozitive sau negative. Gândurile și sentimentele tale, te conduc la acțiuni și determină rezultatele pe care le obții. Totul, începe cu gândurile tale! În esență, Gândul este doar un servitor, un instrument, de care este timpul să înveți și tu să te servești, corect şi cu tact. 
 • Când vom realiza că GÂNDUL este o manifestare de energie, având puterea de atracție a unui magnet, vom putea înțelege de ce și cum se întâmplă multe lucruri în viața noastră!  

  “Orice plantăm în mintea noastră subconștientă și îngrijim prin repetiție și emoții, va deveni într-o zi, realitate!” - Earl Nightingale

Să avem curajul......

 • Viața noastră trebuie să devină una a acțiunilor curajoase și a progresului permanent! Cei mai mulți oameni din lume nu avansează cu viteza de care sunt capabili. Nu au încredere în ei înșiși și, astfel, le lipsește puterea personală de a-și ghida energiile!
 • Gândirea greșită și voința slabă îi împiedică să se extindă complet către visurile lor. Este ca și cum te-ai uita la un ghepard care hoinărește leneș toată viața sa, fără să se întindă vreodată cu putere și să facă saltul către viteza amețitoare de care este capabil! 
 • Trebuie să căutăm o schimbare imediată în credința noastră despre cât de influenți putem fi în modelarea propriei noastre realități. Trebuie să înțelegem că nimic din viață, inclusiv circumstanțele și potențialul nostru, nu este fix. În schimb, trebuie să credem că putem modifica realitatea după propriile noastre preferințe, creând viața pe care ne-o dorim prin învățare disciplinată și prin inițiativă!
 • Nu trebuie să mai așteptăm permisiunea sau sincronizarea perfectă. În schimb, trebuie să fim curajoși și să ne bazăm pe propria persoană, mișcându-ne înainte în orice moment! Începând chiar de ACUM!


PREȚ : 410 LEI

Plătește până la data de 19.10.2018 și profită de discountul de 20%! - PREȚ: 328 LEI

TESTIMONIAL 1 :

 •  Liliana este un trainer desăvârșit, de un profesionalism excepțional, plină de energie pozitivă și întotdeauna pregatită pentru a oferi suport și îndrumare! Participând la programul "Încrederea de sine - Cheia ta către succes!", am făcut un pas uriaș spre descoperirea și accesarea unui potențial fantastic, care se află în fiecare dintre noi! Liliana are talentul de a ne ghida spre introspecție personală și de a oferi metode practice pentru a atinge acel potențial, pentru a crește și pentru a ne atinge țelurile. Am învățat că dezvoltarea personală este un proces intenționat și continuu, iar mintea este cea mai puternică forță de care dispunem! M-a ajutat enorm acest program, să îmi recunosc forța și capacitățile și să le folosesc în folosul meu și al celorlalți. Îi sunt recunoscătoare Lilianei pentru tot ce a transmis prin energia ei și a celorlalți participanți!

  - Ana Toma - Arhitect